Általános Szerződési Feltételek

Érvényes: 2022. Június 25.-étől

1. Szobafoglalás:

A szobafoglalás írásban, és szóban, értékesítési csatornákon (OTA) valamint a honlapunkon keresztül lehetséges.

1.a Fizetési feltétel:

A foglalás véglegesítéséhez a szállásdíj 30 %-át kérjük banki átutalással teljesíteni a foglalást követő 5 munkanapon belül. (név, érkezési nap feltüntetésével).

A foglalás kizárólag az előleg megfizetésével válik befejezetté, (visszaigazolt foglalás), enélkül nem garantált.

1.a Lemondási feltétel:

A vendégnek előzetesen fel lesz számítva a szállásdíj 30%-a a foglalást követően. Ez az összeg nem jár vissza, ha a vendég a foglalást követően és az érkezést megelőzően 60 napon belül lemondja a foglalását. Amennyiben a vendég az érkezési napon mondja le a foglalását vagy nem jelenik meg úgy a teljes szállásdíj 100 %-a a megfizetendő díj.

Utalási adatok:

Dandelion Ingatlanok Kft.

HUF: 11748052-24861263

IBAN HUF: HU96117480522486126300000000

EUR: 11763488-55573881

IBAN EUR: HU45117634885557388100000000

Az OTP Bank SWIFT (BIC) kódja

OTPVHUHB

Átutalás esetén a közlemény rovatba kérjük, tüntessék fel: Név (amellyel a szállást lefoglalták, valamint az érkezés ideje) Ha a foglaló személye más, mint az érkező Vendég, úgy kérjük az érkező neve szerepeljen a közlemény rovatban. Enélkül nem tudjuk azonosítani a foglalást!A szállásdíjat mindig érkezéskor kell megfizetni a szállás recepcióján.

Az idegenforgalmi adó külön fizetendő készpénzben a recepción, mértéke: 450 Ft/fő/éjszaka.

A lefoglalt szobákat az érkezés napján 19:00-ig biztosítjuk kedves vendégeinknek. Természetesen lehetőség van a későbbi érkezésre is, de ezt minden esetben kérjük előre jelezni, ellenkező esetben a foglalásokat rendszerünkről 19:00 után töröljük.

Közvetlenül, vagy online szállásfoglaló rendszereken keresztül EUROBAN történő foglalás esetén a hitelkártyákat csak forintban tudjuk megterhelni. Mindennemű számla forintban lesz kiállítva. A vendég tudomásul veszi, hogy EURO alapú foglalás esetén a fizetendő összeget forintban, az aktuális MNB (Magyar Nemzeti Bank) árfolyamon számítjuk ki, melyet köteles kifizetni. Előleg bekérése esetén az előleg csak abban az esetben számít megfizetettnek, ha annak összege a vendégház bankszámlájára megérkezett.

2. Érkezés-Távozás:

Beköltözés: 15:00 – 19:00 között lehetséges.

Kiköltözés: 10:00-ig kérjük elhagyni a szobát. Lehetőség van korai beköltözésre, valamint késői kiköltözésre. Ennek összege: 2500 HUF/óra, de minden esetben egyeztetni kell a recepcióval, mert nem automatikus lehetőség. Ha 10:00 óráig nem hagyják el a szobát, akkor minden megkezdett órában 2500 HUF kerül felszámításra.

3. Kisállatok

Állatot nem tudunk a szálláshelyen fogadni.

4. Házirend

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják (különösen 21:00 óra után figyeljenek egymás nyugalmára).

  • Zenét hallgatni a este 21:00 után a recepción tilos, mert a szálloda vendégeit zavarhatja.
  • A ház étterme nem alkalmas esti csoportos vacsorára és hangos, zenés összejövetelekre. Nem alkalmas előre elkészített vacsorák elfogyasztására. Az földszinti rész kérjük tisztán hagyni, mert a reggelihez ki van takarítva.
  • Kérjük a reggeliző részt 21:00 után hagyják el, mert ez a záróra.

Az szállás étteremében fürdő ruházatban tartózkodni tilos.

A szobák és a szálloda felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos.

A szálloda eszközeit rendeltetésszerűen kell használni.

A tűz és balesetvédelmi szabályok betartása minden vendég számára kötelező.

Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni.

Kulcsok:

Minden szobához átadjuk beköltözéskor a következő kulcsokat:

  • szoba ajtó kulcs
  • szint bejárat kulcs (ez nyitja az 1. és a 2. emeleti bejárati ajtókat.
  • távirányító a kapu kinyitásához.

Kijelentkezésnél kérjük leadni a kulcscsomót. Elvesztése esetén 30 000 HUF díjat számolunk fel.

Minden szobánk szigorúan nem dohányzó.

Dohányozni kizárólag a kijelölt helyen van lehetőség az erre rendszeresített hamutartóknál. A szobában történő dohányzás esetén 30.000 HUF extra takarítási díjat számítunk fel a felmerült költségek fedezésére.

A wellness részleg: (elérhető: szeptember 25. – április 30. között) minden nap 12:00-20:00 óra között tart nyitva. A wellness használata nem ingyenes, hanem naponta, szobánként 5000 HUF. Amennyiben használni szeretnék a szolgáltatás, előtte 1 nappal jelezzék, mert csak így tudjuk felfűteni. Az esetleges műszaki hibák miatti problémák esetén, természetesen visszajár a befizetett díj, kárpótlás emiatt nem jár a vendég részére. Természetesen igyekszünk mindent elkövetni, hogy a probléma megoldódjon. Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szobai törölközőket ne vigyék át a wellness részlegbe.

A biliárdasztalt délelőtt 12:00 órától este 21:00-ig lehet használni.

A fűtés és a hűtés ingyenes a szálláson, de kérjük nyitott ablaknál ne használják a légkondicionáló gépet. A légkondi működtetése a következő intervallumban aktív: Június 1 -től Szeptember 15.-éig.

A kültéri medence Április végétől Szeptember 30.-éig használható. (persze ez időjárás függő) A medence este 22:00 óráig használható, hogy más vendgét ne zavarjanak. A gyerekek csak felnőttek jelenlétében használhatják a medencét. A medence 1,25 méter mély. A tetejét könnyen el lehet tolni az almafa alá és kérjük, mikor befejezték a medence használatát a fedést tolják vissza a medencére.

Az épületben található wellness szolgáltatások (Jacuzzi és Infra szauna) a főszezonban Júniustól – Szeptemberig zárva vannak.

Pótágy, amennyiben a szobában elfér 6000 HUF/nap kerül.

5. Takarítás

Ha a vendég több mint 7 napot tartózkodik a szálláson, akkor a 7. napon a szobát kitakarítjuk és új ágyneműt húzunk fel valamint a törölközőket is kicseréljük. Ha a vendég szeretne kérni takarítást, de nem tartózkodik 7 napot a szálláson, akkor erre van lehetősége. A szoba takarításának díja, amely a textíliák cseréjét is tartalmazza: 3000 HUF/alkalom.

A foglaláskor a végtakarítás kötelezően tartalmazza a foglalási díj. Ennek összege foglalásonként 3000 HUF.

6. Csoportos foglalások

Csoportos foglalás meghatározása: akik 3 vagy több lakást foglaltak le.

3 lakás együttes foglalásánál 30000 HUF depositot kell fizetnie a csapatnak. E felett minden egyes plusz lakásra plusz 10000 HUF depositot kell fizetni. Mikor a csapat kiköltözik, a recepciós, mielőtt vissza adja a pénzt, felmegy a lakásba és ellenőrzi azokat. Ha extra takarításra van szükség, akkor a fizetett depositból kell levonni. Ide tartozik az össze koszolt törölköző tisztítása is. Extra takarítási díj alap esetben: 30000 HUF.

Legény és leánybúcsúkat a szálláson nem lehet tartani.

7. Biztonság

A szálloda területén több biztonsági kamera működik.

A szobákban hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget! Kérjük vendégeinket, használják a szobaszéfet.

A szoba elhagyásakor az ajtót MINDEN ESETBEN zárni kell.

A talált tárgyakat a recepción kell leadni.

A szobakulcsokat javasoljuk a recepción hagyni. Elvesztésük esetén pótdíjat számítunk fel (20000 HUF).

Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szállodaportán haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.

8. Parkolás

Szállodánk parkolóval rendelkezik, melynek használata ingyenes a vendégek részére. A kaput kérjük távozáskor a távirányítóval zárják be.

9. Reggeli

A reggeli időpontja: 8:00-tól 10:00-ig. A reggelinél korlátlan ételfogyasztás biztosított, azonban onnan élelmiszert későbbi elfogyasztás céljából kérjük, ne vigyenek el.

Az étkezéseknél a megfelelő öltözékben kérnénk szíves megjelenésüket.

Nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatja a vendég a berendezés megóvása mellett.

A reggeli 3 éves korig ingyenes.

3 – 14 éves korig: 1500 HUF/nap/fő

14 éves kortól: 3500 HUF/nap/fő

10. Gyermekek elszállásolása

0 – 3 éves korig: csecsemő

3 – 14 éves korig: gyerek

14 – felnőtt

Csecsemők részére díjmentes szállást biztosítunk. Babaágy, babetető, babakád kérésre elérhető a szálláson.

Gyermekek extra gyerek ár: 4000 HUF Ha nem szükséges pótágyazni. Ha pótágyra van szükség, akkor az 9000 HUF/nap. Nem minden szoba alkalmas a pótágy elhelyezésére.